X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 7 d'abril

El maestro Rubén Gimeno dirigirà el primer concert dins de la 39a edició del festival 'Ensems'

6/04/2017 - 

VALÈNCIA. L’Orquestra de València estrenarà el divendres, 7 d'abril, l’obra 'El Gegant de Fusta' del compositor valencià Ferrer Ferran, dins del Festival Ensems, al Palau de la Música, Aquest festival celebra la seua 39 edició. Un concert que serà dirigit pel maestro Rubén Gimeno, en què també es podrà escoltar la 'Passió amorosa, per a dos contrabaixos i orquestra de cordes' de Giovanni Bottesini, que interpretaran els contrabaixos solistes de la mateixa orquestra Javier Sapiña i Héctor Sapiña, així com la Simfonia núm. 11 L’any 1905 de Dmitri Xostakóvitx.

'El Gegant de Fusta' és el primer dels tres concerts que la formació simfònica valenciana oferirà en este festival. L’estrena d'aquest concert tindrà com a solista també a Javier Sapiña. 

Rubén Gimeno ha sigut titular de l’Orquestra Simfònica del Vallès de 2009 a 2016, i director artístic de la Jove Orquestra de la Simfònica de Galícia durant sis anys. Com a director invitat, ha col·laborat amb gran part de les orquestres espanyoles i amb solistes com Lang Lang, Midori, Violeta Urmana i Michel Camilo entre altres. Javier Sapiña ha actuat amb l’Orquestra Filharmònica de Gran Canaria, l’Orquestra Simfònica de València i les bandes municipals de València, Mallorca i Bilbao. Hèctor Sapiña ha format part d’orquestres jóvens com ara la Joven Orquesta de la Generalitat Valenciana, Jeunesses Musicales World Orchestra, Joven Orquesta Nacional de España i Gustav Mahler Jugendorchester. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email