X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

4 I 5 DE MARÇ

Polinyà Íntim, el teatre que aproxima la Ribera del Xúquer a escena, ja és una realitat

16/02/2017 - 

VALÈNCIA. Polinyà Íntim naix amb la voluntat d'acostar les arts escèniques d'avantguarda a la Ribera del Xúquer. Aquest festival, agermanat amb la xarxa de festivals íntims, propers i experimentals, sorgeix com a extensió dels ja consolidats festivals Cabanyal Íntim i Matarranya Íntim. Tots dos projectes teatrals pioners a la Comunitat Valenciana i a Aragó en portar teatrte emergent i dansa contemporània a l'interior de les cases. 

Traslladant aquesta iniciativa cultural i social a aquesta localitat valenciana, l’equip consolida un model de festival que centra l’atenció en el valor del patrimoni arquitectònic, social i cultural d’una zona, a més de visibilitzar la creació escènica contemporània valenciana.

Polinyà Íntim traçarà un itinerari artístic per l’interior de les cases del poble, diversos espais públics i d’altres edificis emblemàtics de la localitat, creant una atmosfera d’experiències escèniques que submergiran els espectadors en una ruta teatral a domicili.

Curiositats del primer Polinyà Íntim 

Com a primícia d’aquesta primera edició, destacar la imatge del cartell i el logotip, ambdós dissenyats per la artista multidisciplinar valenciana Barbiturikills, la qual ha declarat haver-se inspirat en les tonalitats i esperit dels paisatges que envolten Polinyà. El taronja i el verd del logotip ens remeten als tarongers valencians. El cartell, influenciat pel modernisme valencià de principis de segle XX, pels tarongers i les seues flors, es presenta com una il·lustració que es situa en la línia dels últims treballs de Barbiturikills, plens de referències al món i la fertilitat dels conills.

Sense tenir en compte la programació oficial del 1er Festival Polinyà Íntim, l’equip ha fet un repàs de les companyies i artistes que formaran part del Polinyà Íntim 2017. Els espectacles, que han estat seleccionats d’altres edicions de Cabanyal i Matarranya Íntim, arribaran de la mà de les següents companyies: Atiro Hecho, CanallaCo Teatre, Cia La Zafirina, En clau de Teatre, Jimena Cavalletti, Angeldebetty, La Panda de Yolanda, Transfermovement, Vudú Teatro, El Cuarto Globo y el performer Pistolo Eliza.


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email