X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 6 d'agost

Jornada postapocalíptica als jardins del Palau: 'Mad Max' i una performance de l'associació Luna Negra 

4/08/2017 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca d’Estiu projecta el diumenge 6 d'agost, a les 22:30 hores, als jardins del Palau de la Música 'Mad Max: Furia en la carretera' (2015) de George Miller. Abans de la projecció, els espectadors podran presenciar una performance de Luna Negra, una associació sense ànim de lucre que realitza esdeveniments de temàtica postapocalíptica. La pel·lícula podrà veure's també el dilluns 7 i el dimarts 8 d'agost.

Trenta anys després de la conclusió de la cèlebre trilogia 'Mad Max', protagonitzada per Mel Gibson, el veterà director, guionista i productor australià George Miller (Brisbane, 1945) recupera el singular univers de ciència ficció postapocalíptica de la saga amb 'Mad Max: Furia en la carretera', en la qual l'actor anglès Tom Hardy comparteix protagonisme amb la sud-africana Charlize Theron. Sense renunciar a l'acció trepidant, les explosions espectaculars i les frenètiques persecucions automobilístiques, la quarta part dela saga ofereix una relectura en clau feminista del violent món de Mad Max. La pel·lícula ha comptat amb el reconeixement unànime de la crítica especialitzada i va ser la primera de la saga a ser premiada amb sis Oscars en les categories tècniques.

'Mad Max: Furia en la carretera' forma part del cicle 'Carretera i Manta', que se centra en la carretera com a referent cinematogràfic. Dins d'aquest cicle temàtic de la Filmoteca d’Estiu també es podran veure pròximament el clàssic nord-americà decinema negre ‘El demonio de les armas’ (1950) de Joseph H. Lewis; ‘Week-end’ (1967) de Jean-Luc Godard; ‘El diablo sobre ruedas’ (1971) de Steven Spielberg; i ‘Una historia verdadera’ (1998) de David Lynch.

Organitzada pel’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Gas Natural Cegas i la col·laboració de Cerveza Turia. Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22:30 hores i la taquilla s'obri a les 21:00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonamentde deu sessions.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email