X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 23 de abril y se habla de valencia LEY DE MEMORIa patrimonio encuesta electoral
GRUPO PLAZA

xx edició 

Les falles innovadores i experimentals també tindran premi

27/02/2017 - 

VALÈNCIA. S'ha convocat per aquest any la XX edició dels premis a les falles innnovadores i experimentals. El premi per a la millor falla gran será de 2.000 euros i per al millor projecte infantil, 1000 euros. premi es du a terme per tal de fomentar la creació de nous projectes de falles, pels seus elements, tractaments dels temes i materials i aconseguir un concepte innovador i experimental . 

Les bases d'aquest concurs per a les falles innovadores i experimentals s'han consensuat amb el grup Falles I+E (innovadores i experimentals), el fet que fa que totes les propostes i suggeriments de les reunions periòdiques que es mantenen amb les persones que integren aquest grup, també estan presents en les bases del concurs. Amb l'aplicació municipal de Falles per a dispositius mòbils, s'inclorà per segon any una ruta per aquestes falles

Les falles que es poden presentar a concurs son aquelles amb qualsevol tipus de projecte, empre i quan siguen projectes inèdits i amb material combustible. Un tret que es valorarà és l'elaboració d'aquestes falles amb materials no contaminants ni perjudicials per al medi ambient. Per a presentar-se aquest concurS, les comissions participants hauran de presentar una sol·licitud en la Junta CentralFallera fins al dia 10 de març, amb un esbós i una memòriadescriptiva del projecte.

El jurat de cada categoria estarà format per cinc membres, entre els quals hi haurà representants dels àmbits de les Falles, la il·lustració, el disseny gràfic, les arts plàstiques i la literatura. Els criteris que serviran de base per a la concessió de premis seran el disseny i la creativitat de la falla, així com la qualitat tècnica i artística. A banda dels estendards per als cinc millors projectes en falles grans, per al primer premi hi haurà una dotació econòmica de 2.000 euros; per al segon i el tercer, 1.400 i 900, respectivament. Els tres millors projectes infantils guanyaran 1.000, 700 i 400 euros, respectivament.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email