X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 19 de abril y se habla de edificant fraccionamiento de contratos SANIDAD alicante
GRUPO PLAZA

PROVES D'ACCÈS EL 23 D'OCTUBRE

L’Orquestra Filharmònica de la UV busca nous components per al pròxim curs, ¿seràs tu?

17/07/2017 - 

VALÈNCIA. L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València busca per al pròxim curs nous components per a l’orquestra i convoca les proves d’accés (fagot, trombó tenor, trombó baix, tuba, percussió, violí, viola, violoncel i contrabaix). Les proves se celebraran a partir del dia 23 d’octubre a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu (Av. Primer de Maig, s/n), al Campus de Burjassot de la UV.

En més de 20 anys d’història, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat ha format centenars de persones que ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees. Com a requisits d’accés: tenir una edat màxima de 23 anys, estar cursant com a mínim els últims cursos d’ensenyaments professionals de música i es valorarà positivament ser estudiant universitari.

L’Orquestra els ofereix ajudes econòmiques per a formació musical, crèdits de lliure opció tant per als estudiants universitaris com per a l’alumnat del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València d’estudis superiors de música i del màster d’ensenyances artístiques d’interpretació musical; formació pedagògica, promoció de solistes i grups de cambra...
La finalitat de l’Orquestra, dirigida per Hilari Garcia Gázquez, és donar una formació d’alta qualitat en interpretació orquestral, amb professorat especialitzat per a cadascuna de les famílies instrumentals.

La temporada d’assaigs regulars és des de setembre fins a juny. Per prescriure’s a les proves, cal emplenar el formulari en línia de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email