X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

amb un concert gratuït

Matilde Salvador i Jordi Bernàcer, a la programació del 9 d'Octubre de Les Arts

5/10/2017 - 

VALÈNCIA. El Palau de les Arts celebra el Nou d’Octubre amb un concert gratuït de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana sota la direcció de Jordi Bernàcer (Alcoi, 1976), a l'Auditori, a les 18.00 hores.

Es tracta de la segona cita de la temporada 2017-2018 de Les Arts amb el director alcoià i actual director resident de l'Òpera de San Francisco, que va dirigir el passat 24 de setembre el concert de la Jornada de Portes Obertes.

Les Arts dedica la primera part del programa del Nou d’Octubre a dues figures rellevants de la història musical de la Comunitat: Matilde Salvador, de la qual se celebra el pròxim any el centenari del seu naixement, i José Evangelista.

El mestre Bernàcer inicia la vetlada amb Marxa del rei Barbut, de l'òpera bufa La filla del rei Barbut, basada en els relats del llibre Tombatossals, de Josep Pascual Tirado, que la compositora castellonenca va estrenar el 1943. Li seguirà l'obra orquestral Alap et Gat (1998), de José Evangelista, músic valencià de trajectòria internacional establit a Canadà des de fa anys.

Pavana pera una infanta difunta, de Maurice Ravel, i L'ocell de foc, d'Ígor Stravinski, tanquen el programa d'aquest concert gratuït amb motiu del Dia dela Comunitat Valenciana.

Les Arts recorda que és imprescindible sol·licitar entrada prèviament per a poder assistir-hi. I amb la finalitat de "garantir un repartiment tan equitatiu com siga possible", s'ha establit un calendari d'assignació de localitats telemàtic i presencial. 

La sol·licitud d'invitacions en línia per al públic general podrà fer-se el dijous 5 d'octubre a partir de les 10.00 hores i fins a les 23.59 hores, o fins a exhaurir la quota d'entrades. El repartiment presencial tindrà lloc el divendres 6 d'octubre de 10.00 hores a 14.30 hores, o mentre queden localitats disponibles.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email