X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

per la sol·licitud del Museu Nacional de Ceràmica

Mobilitiat instal·la una cadena al voltant del Palau Marqués de Dosaigües per "protegir-lo"

L'objectiu de la Regidoria és "evitar la impunitat d'infractors que ja en alguna ocasió han ocasionat desperfectes en la façana"

30/10/2017 - 

VALÈNCIA. El carrer de la Cultura (abans raconada de Federico García Sanchiz) és des de fa anys un entorn de vianants on es troba l'entrada del Palau del Marqués de Dosaigües. No obstant això, s'han produït "reiterats desperfectes" en la façana "a causa de l'exercici de la càrrega i descàrrega", a pesar "d'estar prohibit rotundament i existir una zona habilitada a este efecte al carrer del Marqués de Dosaigües", han comunicat des de l'Ajuntament de València.

La Direcció del Museu Nacional de Ceràmica va sol·licitar a Mobilitat Sostenible que adoptara alguna mesura per a evitar l'accés de tals vehicles. Atenent a esta petició, el Servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat una cadena per a subratllar l'inici de l'espai de vianants. La instal·lació s'ha fet tractant de "provocar la menor molèstia a tot tipus de persones, incloses les que tenen la mobilitat reduïda o porten carrets de qualsevol tipus, per als quals estos obstacles instal·lats per a dissuadir els infractors sempre suposen una molèstia."

L'actuació integral ha consistit doncs en la reposició de pilons de pedra que faltaven i d'una cadena de major envergadura "perquè no siga tan fàcilment retirable", encara que pot ser desenganxada pels servicis d'emergència en cas de necessitat. D'altra banda, s'ha habilitat un accés pel carrer de l'Ambaixador Vich, ja que s’ha retirat un dels pilons allí existents, per "a deixar pas lliure al igual que hi ha en la zona de vianants i als residents que necessiten accedir al seu domicili".


Noticias relacionadas

veles e bens

L'arc de del Moro Zeit: la via alternativa de la vella València, del Mercat al Tossal

Por |  - 

Hi ha un vial en forma d’arc ben tensat que comença en el Mercat Central i acaba en el Tossal. Està format pels carrers Peu de la Creu, Santa Teresa i Moro Zeit, ben carregats d’història, i serpeja a cavall entre el Carme, el Mercat i el Pilar. El barri, abandonat pel franquisme, mai pogué superar la riuada del 57. Durant mig segle i fins al pla RIVA, la decadència –i la bohèmia consegüent– ha sigut una de les seues tristes senyes d’identitat, però el Carme mai perd la capacitat de seducció. L’obertura i consolidació, entorn de l’arc del Moro Zeit, d’alguns espais singulars és un símptoma inequívoc de la seua resurrecció 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email