X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 20 de octubre y se habla de ley de vivienda TEMPE inditex AEROPUERTO DE MANISES
GRUPO PLAZA

PRESENTACIÓ EL 20 D'ABRIL

Taulells, rajoles i manisetes, el patrimoni cultural valencià catalogat en un llibre publicat per la IAM

El Magnànim publica 'La taulelleria valenciana dels segles XVII, XVIII i XIX a la col·lecció de la Fundació la Fontana' d’Ignasi Gironés i Vicent Guerola

19/04/2017 - 

VALÈNCIA. El llibre ‘La taulelleria valenciana dels segles XVII, XVIII i XIX a col·lecció de la Fundació la Fontana’ d’Ignasi Ginonés i Vicent Guerola es presentará el dijous 20 d’abril, a les 19:00 hores, en el pati gòtic del Palau dels Scala. Aquest llibre está publicat per la Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. 

La publicació es un recull d’una catalogació de l’ampli fons de taulelleria valenciana i altres objectes ceràmics reunits per la Fundació La Fontana. En aquesta presentació del llibre ‘La taulelleria valenciana dels segles XVII, XVIII i XIX a col·lecció de la Fundació la Fontana’ a més dels autors del llibre, també participaran en la presentació Jorge Rodríguez y Maria Josep Amigí, president i vicepresidenta de la Diputació de València, Alejandro Maluquer, membre de la Fundació la Fontana i Jaume Coll, director del Museu de Ceràmica González Martí. 

El llibre ja està disponible a les llibreries, una publicació il·lustrada amb fotografies de les peces catalogades amb indicaciones de la seua autoria i localització original. 

Autors d'aquest llibre

Ignasi Gironés Sarrió (Ontinyent, 1975) és doctor en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i treballa com a tècnic superior de Suport a la Investigació de l’Institut Universitari de Restauració de Patrimoni de la UPV. Format com a restaurador d’obres d’art, al llarg de la seua carrera ha treballat en centres de restauració d’Alemanya i Itàlia, i ha desenvolupat una àmplia sèrie de projectes, tant de restauració de béns patrimonials com de gestió cultural. La seua recerca científica es centra en la conservació i restauració de pintures i obres ceràmiques.

Vicent Guerola Blay (Carcaixent, 1962). Doctor en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, on actualment exerceix com a professor titular en el Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals. Especialista en pintura ceràmica valenciana, ha participat en nombroses publicacions i congressos en matèria de restauració de pintura, amb especial dedicació a la praxis del retoc i els criteris de reintegració pictòrica i ha realitzat investigacions relacionades en l’estudi i l’anàlisi d’obres d’art a través de la tomografia axial computeritzada.

Noticias relacionadas

LOS DÍAS DE LOS OTROS

John Cheever: el diario como confesionario

"En la madurez hay misterio, hay confusión. Lo que más hallo en este momento es una suerte de soledad. La belleza misma del mundo visible parece derrumbarse, sí, incluso el amor. Creo que ha habido un paso en falso, un viraje equivocado, pero no sé cuándo sucedió ni tengo esperanza de encontrarlo"

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email