X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 23 de abril y se habla de valencia LEY DE MEMORIa patrimonio encuesta electoral
GRUPO PLAZA

FESTIVAL MÚSICA I LLETRA

Xàtiva es vol convertir en la capital de la cançó d'autor en la Comunitat Valenciana

3/04/2017 - 

VALÈNCIA. Aquest 31 de març s'ha presentat per part de l'Ajuntament de Xàtiva un paquet d'iniciatives culturals amb el lema 'Les cançons ens posen a MiL'

Es tracta d'una festa protagonitzada per l'escola de danses, la Muixeranga i la colla de dolçainers de Xàtiva, entre altres entitats. També s'inclou dins d'aquesta iniciativa musical, el certamen de Joves cantautors i cantautores.

La iniciativa comptarà amb concursos escolars, visites guiades i trobades al Gran Teatre durant les actuacions del Festival per a donar a conèixer l’ofici de cantautor, el gènere, la seua història i la projecció cap al futur. “Les cançons ens posen a MiL” és una proposta del departament de Gran Teatre de l’Ajuntament de Xàtiva que pretén convertir a Xàtiva en la capital de la cançó d’autor en terres valencianes.

S’editarà una samarreta i els beneficis aniran destinats a entitats locals que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat econòmica. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email