GRUPO PLAZA

aquest dissabte

Viva Belgrado, Tercer Sol i Primer Infant obrin la temporada de La Pèrgola de La Marina

3/02/2022 - 

VALÈNCIA. Amb quatre anys i més de 120 concerts en el seu historial, el cicle de concerts de La Pèrgola de La Marina arranca aquest dissabte la seua novena temporada, que comptarà amb 18 cites i més de 40 artistes entre febrer i juny.

Els encarregats d'inaugurar aquest novè cicle de concerts són Viva Belgrado, Tercer Sol i Primer Infant, tres dels grups més destacats del rock nacional del moment. Un programa triple d'actuacions en directe plenes d'adrenalina. Les entrades per als concerts ja estan a la venda ena un preu de 5 euros (més despeses de gestió). "La Pèrgola proposa una vegada més un cicle diferent, atrevit, selecte, eclèctic i amb personalitat. Una experiència musical per a gaudir sense pressa i amb els cinc sentits, sempre amb responsabilitat, fent de cada concert una vivència singular i irrepetible".

El cicle torna a ser passarel·la de grups nacionals i locals amb L.A., Joe Crepúsculo, Pupil.les, Viva Belgrado, Tercer Sol, Wind Atlas, Niña Polaca, Las Dianas, Detergente Líquido, Los Pilotos, Jack Bisonte, La Paloma, The Parrots, Juan Wauters, Apartamentos Acapulco, The Zephyr Bones, Tito Ramírez, Mala Cotton, Parade, Siloé, Hombre Lobo Internacional o les festes de festivals como Surforama, Wachina Wachina o Mar i Jazz són una mostra de la variada i acolorida colorida programació.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme