X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 2 d'agost

La versió més canalla de 'Hamlet' aborda la corrupció i el masclisme a Sagunt a Escena

1/08/2017 - 

VALÈNCIA. L’Off Romà del festival de Sagunt amplia els seus espais en la edició d’enguany amb la incorporació del Centre Cultural Mario Monreal on es podran veure tres  funcions que el teatre valencià ha produït al llarg de la temporada 2016-2017. La primera d’aquestes produccions és el 'Hamlet Canalla' de Manuel Molins, el 2 d'agost, a les 20:30 hores. Un espectacle en una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura amb la Companyia Teatre Micalet, dirigida per Joan Peris i interpretada per Ximo Solano i Josep Manel Casany.

'Hamlet Canalla' regira la visió d’un dels personatges teatrals més grans de la història, d’aquest messies que ho fa tot per 'salvar' el seu poble, ara que tenim tants herois d’aquesta mena en la nostra vida pública. Dos grans actors de l’escena valenciana sota la direcció de Joan Peris, donen vida als personatges. Ximo Solano és un Hamlet actual i Josep Manel Casany és Ofèlia, l’actor, Gertrudis, Horaci i l’Espectre.

Aquesta versió del clàssic fa reflexionar sobre la corrupció, la política i el masclisme. L’obra de Molins dona major visibilitat a personatges als que Shakespeare en el 'Hamlet' original va fer passar sense a penes protagonisme, com la mare Gertrudis, l’espectre del pare o la pròpia Ofèlia, per a ajudar a generar la reflexió que es cerca.

L’obra té una posada en escena molt austera, tot està en mans de la interpretació dels actors i les paraules de l’autor, per mostrar un ‘Hamlet’ maltractador de dones, assassí, que s’aprofita dels febles i que entrega el seu poble a l’enemic.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email