GRUPO PLAZA

celebració

25 anys de la Sala l'Horta; 25 anys de teatre

3/09/2019 - 

VALÈNCIA. La Sala L’Horta, espai gestionat per L’Horta Teatre, acompleix 25 anys. I vol celebrar-ho amb el públic amb la tercera edició d’una festa que, des de 2017, posa en marxa la tramoia per a alçar el teló després de les vacances.

La celebració serà el diumenge 6 d’octubre i comença a les 17:30 h amb un passe gratuït de Decopivolta, companyia assentada a València que aposta per l’humor, amb una posada en escena propera al clown i tocs d’improvisació. En 
Mestres de cerimònies es recrea una gala retransmesa per televisió que condueixen dos personatges contraposats: una sofisticada diva dels vuitanta, plena d’afectació, i una espontània jove, incapaç de frenar el seu entusiasme. La donostiarra Mar Marcos, junt amb la valenciana Laia Sales, donen vida a este divertit espectacle obert al públic, que tindrà lloc al hall i immediacions del teatre.

A les 19 h, ja a l’interior de la sala i amb entrada, la festa continua de la mà de la companyia valenciana La Finestra Nou Circ i 
Memphis Rock&CirkSobre l’escenari, un mític bar de rock dels anys cinquanta on cada nit un cambrer i músic carismàtic rep a un peculiar grup d’amics. Música en directe, malabars, acrobàcies i humor en una divertida proposta a la qual sis personatges trobaran al ritme del rock&roll, el ball i les seues habilitats circenses una manera d’unir-se.

Per a tancar la celebració de l’aniversari i l’inici de temporada, el teatre convida a tots els assistents a un berenar popular a les 20 h. La Sala L’Horta ofereix un brindis amb orxata a tota la família dels espectadors i veïns que, des de fa 25 anys, gaudeixen de la cultura gràcies a les propostes d’este espai.

Teatre per a bebès 


Els diumenges 13, 20 i 27 d’octubre, el centre ha programat tres propostes per al públic familiar, amb especial atenció als més menuts. La primera s’adreça a espectadors de 0 a 3 anys i ve de la companyia catalana Fes-t’ho Com Vulguis. Per a despertar la mirada creativa dels bebès, l’espectacle Cuida’l submergeix al públic en un món d’estímuls, inspirats per l’artista austríac Hundertwasser, pintor i arquitecte colorista, que defensava la imaginació per damunt de totes les coses.

Amb este esperit, la formació catalana, especialitzada en propostes per la primera infància, anima a jugar, experimentar i descobrir el món als més menuts, amb una funció doble el diumenge 13 d’octubre a la Sala L’Horta, a les 12 i 18 h.

El diumenge 20 d’octubre, la companyia valenciana Teatre de La Caixeta presenta 
El nas de Pinotxo, una peça de titelles per a xiquets a partir de 5 anys. La seua protagonista és Sofia, una xiqueta aficionada a dir mentidetes. De la mà d’un titellaire, qui li contarà la història de Pinotxo i com li creixia el nas cada volta que no deia la veritat, farà un viatge iniciàtic al què descobrir el valor de la sinceritat. La Sala L’Horta ofereix a les 12 i 18h dues funcions d’este espectacle amb rerefons, que no perd el sentit de l’humor per a arribar als menuts amb un somriure.

La programació d’octubre es completa el dia 27 amb dos passes (12 i 18 h) de 
Bola, el nou espectacle de L’Horta Teatre. A la seua sala i després d’estrenar-lo al festival MIM de Sueca el 22 de setembre, la formació valenciana presenta esta proposta per a espectadors de 0 a 3 anys. Partint dels jocs de construcció que ben bé coneixen els bebès, la peça tracta l’apertura a d’altres formes i experiències. Els seus dos protagonistes que viuen en un món de línies rectes, formes cúbiques i colors primaris, fins que apareix Bola, obrint la seua ment a un nou univers.

Junt amb la festa d’inauguració de temporada, estes propostes per als diumenges d’octubre arranquen la programació de la Sala L’Horta. Un centre on conviuen les funcions per al públic adult i familiar, a més d’una campanya escolar que iniciarà les seues representacions en novembre i que enguany acompleix el seu vintè aniversari. 

Noticias relacionadas

ENTREVISTA CON LA GRAN DAMA DEL TEATRO ESPAÑOL

Núria Espert: "Los españoles tenemos un defecto muy fuerte: si no coincidimos, nos enfadamos"

Por  - 

Con 'La isla del aire', Núria Espert regresa este domingo al Teatro Principal de Castelló, el escenario de muchos éxitos a lo largo de nada menos que 75 años de carrera teatral. Vinculada con la capital de la Plana desde su matrimonio con Armando Moreno en 1955 y con Alcossebre desde 1968, a través de la casa que diseñó para ellos el arquitecto Fernando Higueras, Espert es a sus 88 años una figura indiscutible del teatro español y rehúsa hablar abiertamente de su retirada.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas