Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

CANTAUTOR CASTELLONEnc

Artur Àlvarez uneix música i versos de poetes castellonencs en Les Nits al Claustre

6/08/2019 - 

CASTELLÓ. Una altra setmana més arriba les Nits al Claustre, la proposta de concerts a l'aire lliure de Castelló per a aquest estiu, al Museu de Belles Arts. En aquesta ocasió, l'encarregat de fer que la música sone al pati d'aquest espai dedicat a l'art serà el cantautor castellonenc Artur Àlvarez, que segueix amb la diversitat d'estils i gèneres musicals que està oferint l'Institut Valencià de Cultura per a aquesta sèrie de concerts. 

Artur Àlvarez va començar la seua carrera musical a la fi dels anys 70, quan va fundar el grup de cançó popular Adesiara, però no va ser fins al 2004 quan es va iniciar com a cantautor. En aquest cas, al costat de la banda que habitualment li acompanya, presentarà una selecció dels temes més significatius de la seua discografia dedicada a poetes castellonencs, amb especial atenció a Bernat Artola, Miquel Peris i al seu últim treball discogràfic, 10 *Poetes *contemporanis.

Els concerts tenen lloc tots els dijous a les 22.30 hores en el claustre del *Museu de *BellesArts de Castelló, amb l'entrada gratuïta. La programació d'enguany conclourà el 15 d'agost amb el concert de *Fabián *Barraza *Django’s *Quartet, referent nacional del jazz *manouche, que rememoraran les nits en les quals *Django *Reinhardt i *Stéphane *Grappelli actuaven en el *Hot Club de París.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email