GRUPO PLAZA

el 17 d'abril

Concert doble de Xavi Sarrià i Feliu Ventura a Carcaixent

14/04/2021 - 

CASTELLÓ. El circuit Sonora arriba el cap de setmana a Sant Mateu (el Baix Maestrat) i Carcaixent (la Ribera Alta). Tots els concerts del circuit que s’havien ajornat per la situació sanitària s’han reprogramat en noves dates als mesos de març, abril i maig. 

El dissabte 17 d’abril a les 19.00 hores a l’Auditori Municipal de Sant Mateu tindrà lloc el concert de Sis Veus, la banda que van formar Eva Dénia, cantant i guitarra; Merxe Martínez al violoncel; la multiinstrumentista Maribel Crespo i tres cantadores: Maria Amparo Hurtado, Patxi Ferrer i Lola Ledesma. Després d’una primera proposta basada en els versos d’Estellés, en el seu segon disc han reelaborat la música d’arrel amb un cançoner dedicat a les etapes vitals de la dona.

També dissabte a les 19.00 hores, al Teatre Don Enrique de Carcaixent serà el torn del concert doble de Xavi Sarrià i Feliu Ventura. Xavi Sarrià portarà a la Ribera la preestrena del seu nou espectacle, No s’apaguen les estreles, una innovadora proposta de concert-documental. I d’altra banda, el cantautor de Xàtiva portarà a Carcaixent els temes de Convocatòria, una col·lecció de cançons que esdevenen himnes íntims.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email