Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

a les 22.30 al museu de belles arts

Un passeig literari i musical en la veu d'Alberto San Juan per a acomiadar les Nits al Claustre

28/08/2020 - 

CASTELLÓ. La programació de Nits al Claustre, el cicle organitzat per l’Institut Valencià de Cultura que se celebra cada any al Museu de Belles Arts de Castelló, s’acomiada ja fins l’estiu vinent. Ho farà aquest dissabte 29 d’agost amb l’actor i dramaturg Alberto San Juan, acompanyat pel guitarrista i compositor Fernando Egozcue. Junts donen forma a l’espectacle Polvo enamorado.

La representació, que començarà a les 22.30 hores, és un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia i la música del clàssic espanyol. La selecció del repertori inclou fragments teatrals de Lope de Vega, Calderón i Zorrilla, passatges del Quixot i poemes de Quevedo, sor Juana Inés de la Cruz, sant Joan de la Creu i santa Teresa de Jesús.

Polvo enamorado també portarà al claustre del museu peces musicals del Renaixement i del Barroc espanyol d’autors com ara Alonso Mudarra, Luys de Milán i Tomás Luis de Victoria. L’erotisme, la comèdia, la profunditat filosòfica i la bellesa són els elements principals d’aquest passeig literari i musical.

“Sense desmeréixer la resta de propostes oferides al llarg d’aquests mesos, l’actuació d’Alberto San Juan suposa un tancament de luxe per al cicle Nits al Claustre”, celebra el coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, que també recorda “la importància de posar a l’abast de la societat una cultura segura”. L’entrada al concert és gratuïta fins que es complete l’aforament, que enguany està determinat per les mesures de seguretat a causa de la covid-19.

Programació variada

El cicle Nits al Claustre va començar el 16 de juliol amb Elma Sambeat i conclourà aquest dissabte després d’oferir huit actuacions a l’aire lliure, “donant cos a una programació estiuenca molt variada, amb espectacles que van de la poesia al ‘jazz’ clàssic passant pel pop, el mestissatge i la música mediterrània d’arrel”, descriu el coordinador de l’IVC a Castelló.

En el cicle també han participat Joan Isaac i Sílvia Comes, Joan Rovira, Xiomara Abello, TéCanela, Álvaro de la Puerta Swing Trio, i VerdCel.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email