Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Alzira rep una subvenció de més de 220.000 euros de l'Estat per a la neteja dels barrancs

L'alcalde i el regidor de Medi Ambient han revisat les tasques de manteniment realitzades i la construcció d'un mur en el camí de l'Almunia

11/08/2020 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alzira ha rebut una subvenció estatal de 220.813 d'euros per a la contractació de 51 persones durant tres mesos per realitzar tasques de manteniment i neteja dels barrancs de la ciutat. L'alcalde de la localitat, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, han revisat els treballs que començaren el dia 1 de juliol.

Aquests treballadors estaven adscrits al Programa de concessió de subvencions del Servei Públic d'Ocupació Estatal en l'àmbit de col·laboració amb les Corporacions Locals per a pal·liar la desocupació agrícola eventual. La finalitat d'aquests projectes "és garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d'Ocupació en zones rurals deprimides", asseguren.

Pròxims a l'equador d'aquest programa, fins ara s'han fet tasques de manteniment en els barrancs de La Falzia, Vilella, Tora, Fosc i Les Estrelles, entre altres. Així com en els camins de Toro, Rumbau, Hort de Mengual, Malecó, Sant Bernabé, Hort del Llidoner, Piletes, Eixabegó i Carasol de La Casella.

Segons han explicat des del consistori, aquesta neteja de barrancs també s'engloba dintre de les mesures preventives de cara a futurs episodis de fortes pluges i inundacions. A més, també s'està construint un mur en el Camí de l'Almunia, i s'estan realitzant obres de manteniment en una caseta representativa del patrimoni hidràulic d'Alzira.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email