GRUPO PLAZA

teatre

‘Amor pactado’, una comèdia sobre el matrimoni del valencià Jesús Manzano

23/03/2023 - 

VALÈNCIA. El valencià Jesús Manzano és conegut pels seus monòlegs de Stand Up Comedy i el seu treball com a guionista en programes tan coneguts com El Hormiguero, però, el que molta gent desconeix, és la seua faceta com a dramaturg i actor teatral i és aquesta faceta la que podem conéixer els pròxims dies 24, 25 i 26 de març en Artea Espai amb la seua obra Amor Pactado. A més d'escriure i protagonitzar la peça Jesús també l'ha dirigida i, per a això, ha comptat amb l'ajuda externa d'Alejandra Garrido i José Saiz.

Amor Pactado és una comèdia teatral que tracta sobre el matrimoni, les crisis personals i les aventures extra matrimonials. Una empresa que es dedica a organitzar trobades secretes entre persones casades es creua en el camí de Manuel, un personatge que necessita nous estímuls per a suportar la seua monòtona vida. El resultat és l'inici d'una història en la qual quan tot sembla estar baix control, alguna cosa es gira i de sobte res és el que sembla…

Encara que a priori estem veient una comèdia, la història té un rerefons més dur on veiem les traïcions i el sofriment del personatge. La idea naix a partir d'una notícia de televisió sobre una empresa que organitza trobades extramatrimonials i crea les coartades per als seus clients. A partir d'ací, Jesús, en la seua obra, s'inventa el funcionament d'aquesta empresa, el tipus de coartades oferides i ficciona la història d'un client.

Per a completar la seua programació, Artea Espai compta amb Álex Ruiz en el seu ja consolidat cicle de divendres nit “Magic Nights”. Aquest divendres 24 de març a les 23.00 Álex Ruiz portarà “El Experimento” l'únic espectacle de gran format que ha portat a la sala fins ara. “El Experimento” és un show on el mentalisme, la psicologia i el paranormal es fusionen en un espectacle màgic.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme