GRUPO PLAZA

L'IVAM DEL TRESOR

Artur Heras presenta el seu 'Imaginari' a l'IVAM Lab

5/06/2017 - 

VALÈNCIA. Artur Heras ens presenta Imaginari una proposta implosiva. Un Museu Heras en una maleta! Art transportable, art runner. Una caixa, un basquet, amb molt de contingut. Material per llegir, per escoltar, per rumiar, per observar. A l’IVAM Lab conversarà dimarts amb el professor Anacleto Ferrer tot presentant Imaginari, furgant el seu microcosmos.

Contemplem, regirem, l’enginy d’Imaginari de “l’artista-artesà” d’esperit crític i modern. Un impressionant equipatge des d’aquell Pop Art dels seus inicis tot contemporaneïtzant, obra rere obra, aquesta vora del planeta.

Producció en majúscules amb tota mena de pelatge artístic. Paquets d’art, de records; lletres, peces, elements sonors, tenen cabuda en aquest cofre del tresor amb el qual ens sorprèn Artur Heras. Un equipatge, com el d’un nòmada, carregat de sentiments, d’idees. Missatges perceptius i poètics fent l’ullet a la “Boîte-en-valise”, 1935, de Marcel Duchamp.

Implosionar amb Artur és explorar en tots els sentits de fora a dins. Escodrinyem la caixa amb inquietud, amb la seua ironia reivindicada... I això que ja ens va advertir, fa temps, en una altra exposició, que és perillós abocar-se a l’interior.

Tota una cosmologia herasiana que empenta a llançar-nos-hi sense temor. Escorcollar l’obra d’Artur Heras, la seua personal i magnífica aventura artística, no és bussejar en un bagul, una caixa o un cofre. És fer submarinisme en un container.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme