GRUPO PLAZA

DINS DEL PROJECTE 'LES ARTS VOLANT'

'Bastian i Bastiana' de Mozart s'acosta este cap de setmana als barris de Benimaclet i Malva-rosa

28/09/2017 - 

VALÈNCIA. La plaça de Benimaclet serà l’escenari en el qual els seus veïns podran disfrutar, demà divendres a partir de les 20 hores, de l’òpera Bastian i Bastiana de Wolfgang Amadeus Mozart. Malva-rosa, Xerea i Patraix seran els següents barris on es veurà esta obra, d’accés lliure i gratuït, dins del projecte de difusió cultural Les Arts Volant, del Palau de les Arts en col·laboració amb l’Ajuntament de València i la Diputació de València. L’objectiu d’esta iniciativa és fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la geografia valenciana i ara, arriba a la ciutat de València.

La regidora de Cultura ha volgut recalcar la seua satisfacció perquè “este projecte ens permet aprofundir molt en la tasca que està fent el govern de Joan Ribó a la ciutat de València per descentralitzar l’oferta cultural i democratitzar-la, fent-la arribar als barris i pobles de la ciutat, creant nous públics i permetent que tot el món puga disfrutar de la cultura”.

 

L’obra que es representarà als carrers de València és Bastian i Bastiana, una obra que conta la història d’amor entre dos joves en un humil llogaret de pastors. Els cantants del Centre Plácido Domingo protagonitzen esta obra que s’interpretarà amb acompanyament de piano en un camió-escenari condicionat amb il·luminació, so i escenografia adaptada. 

Així mateix Tello ha incidit en “el treball conjunt i coordinat de les administracions local, autonòmica i provincial pel que fa a la cultura que ha permés la materialització d’este projecte”. Una col·laboració institucional “molt ferma i profitosa que també està present al Palau de la Música, tant en la Gala Lírica de demà divendres però, sobretot, en el programa del 9 d’Octubre de l’Orquestra de València, amb la participació del Cor de la Generalitat Valenciana i els cantants del Centre de Perfeccionament Plàcido Domingo”.

La següent cita de Les Arts Volants serà dissabte, dia 30, a la mateixa hora, al carrer d’Arnaldo Vilanova, al barri de La Malva-rosa; dissabte de la setmana que ve, dia 7 d’octubre, la representació es farà a les 22.30 hores a la plaça del Patriarca, a la Xerea; la quarta representació, diumenge dia 8 d’octubre, es farà a la plaça de Patraix a partir de les 22.30 hores.

“Convidem tots els veïns i veïnes a viure este gran espectacle que té accés lliure i gratuït. En esta València del canvi, on les persones són el centre de l’acció del govern municipal, per fi acabem amb aquella època en què els poderosos tenien llotges reservades per a disfrutar d’estos espectacles, que ara portem als carrers i places dels barris de la ciutat perquè tot el món els puga disfrutar”, ha afirmat Tello.


Noticias relacionadas

a través de un taller DE MÚSICA sensorial

'Babies Only': Les Arts da la bienvenida a los bebés

Por  - 

'Babies Only' es una colaboración de 'Les Arts és Educació' y el Institut de Dansa Educocreativa i Social, especializado en la promoción, la formación, la investigación y la innovación en el ámbito de la danza en sociedad, y presidido por Alicia Herrero

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme