GRUPO PLAZA

29 de novembre

Belako tanca la seua gira en la Sala Moon

23/11/2018 - 

VALÈNCIA. Les biscaïnes Belako celebren la seua fi de gira en la sala Moon de València, el dijous 29 de novembre. El grup de Munguia (Euskadi) nascut el 2011 és una de les bandes posicionades com a referent actual del post-punk i la new wave. Amb tres treballs de llarga durada i set anys de trajectòria, Belako ha actuat en diversos festivals a nivell peninsular i internacional, com ara Rússia, EEUU, Japó, Corea del Sud, Mèxic, Alemanya, Anglaterra o Escòcia.

El seu tercer disc titulat Render Me Numb, Trivial Violence, publicat al febrer d’aquest any, reuneix catorze temes gravats als estudis Atala. Una composició contundent, amb música i lletres carregades de missatge.

Belako defineix el seu disc com a "Un treball valent que parla d'una societat insensible davant les diverses formes de violència propagades explícitament i implícitament per la televisió". Un crit de protesta contra la violència de gènere, el bloqueig dels refugiats i immigrants, la corrupció de la classe política... des de la perspectiva d'una generació que lluita per un futur incert, moltes vegades lluny de casa, entre les escletxes socials i l'atordiment de les noves tecnologies".

Als Belako, els acompanyarà la banda mexicana Los Viejos, en una de les cinc dates programades al territori. El seu repertori es caracteritza tant per la potència del so i pel seu punk trash, com per les dures crítiques a la societat, que conviden l'oient a qüestionar-se sobre els temes actuals.

Com a punt final, els valencians The Pows! presentaran el seu directe, un so que "fuig dels estàndards", però sense deixar de costat les influències de The Libertines o The Clash.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas