GRUPO PLAZA

La Piscina Coberta de Carcaixent ofereix rutines personalitzades per a entrenar en casa

24/03/2020 - 

VALÈNCIA. La Piscina de Carcaixent, davant la situació d’Estat d’Alarma i el tancament indefinit de les instal·lacions ha posat en marxa un servei de disseny de rutines personalitzades per a que les persones usuàries puguen entrenar a casa. Este servei és gratuït i es donarà a totes les persones usuàries de la instal·lació que ho sol·liciten, ja siguen abonats o cursetistes.

El personal tècnic de sala prepararan entrenaments adaptats a la situació de cadascú en funció del material i espais que tinguen als seus domicilis. Per poder sol·licitar-lo cal enviar un correu electrònic a [email protected] indicant nom, número d’usuari, edat, quin tipus d’activitats es realitzen de forma habitual i el material que es dispose en casa. També s’haurà d’indicar si es té o no instal·lada l’aplicació Virtuagym (gratuïta), eina de la que disposa la instal·lació des de fa uns mesos i a través de la qual s’enviarà l’entrenament.

Raimon Marí, regidor responsable de la Piscina Coberta, ha volgut posar de relleu la importància d’estes iniciatives per a les setmanes que ens queden per davant «no solament pel manteniment d’un bon estat de forma física, sinó perquè està sobradament demostrat l’efecte de la pràctica esportiva sobre la salut mental la qual també hem de cuidar i protegir per mantindre l’optimisme». Raimon Marí ha volgut agrair al personal de la Piscina Coberta esta iniciativa per col·laborar en una de les principals mesures per aturar la pandèmia que es quedar-se a casa. 

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas