GRUPO PLAZA

5 de març

Chick Corea porta el jazz a Les Arts

2/03/2020 - 

VALÈNCIA. El Palau de les Arts inaugura el cicle ‘Les Arts és Altres siques’ aquest dijous 5 de març a les 21.00 hores amb l’actuació de Chick Corea a l’Auditori.

La llegenda del ‘jazz’ arriba a València amb la gira ‘Chick Corea Trilogy’, en la qual reuneix el poderós baixista Christian McBride i el gran mestre de la percussió Brian Blade, un trio que en el seu primer disc junts, l’aclamat triple àlbum Trilogy (2014), va rebre l’aplaudiment unànime de la crítica, a més de dos premis Grammy.

“Els dos són uns músics excel·lents i junts funcionem molt bé”, diu Corea de McBride i de Blade. “Hi ha molt d’intercanvi en la nostra música. És sempre molt divertit”.

El seu segon treball, Trilogy 2, presenta pistes seleccionades per Chick Corea al llarg de la gira mundial del trio durant 2016, de les quals es desprén aquella sensació electritzant del directe.

El doble disc compacte comprén des de cançons americanes fins als clàssics del ‘jazz’, que es remunten al catàleg propi de Chick Corea i al d’alguns dels seus col·laboradors més reconeguts, inclosos Mils Davis i Joe Henderson.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email