GRUPO PLAZA

nou single

Colomet canta i balla al desamor 'Com Dua Lipa'

15/02/2023 - 

VALÈNCIA. La cantant de Bèlgida Colomet estrena el seu nou single Com la Dua Lipa, l’avantsala del que serà el seu primer treball, 22, produït per Mark Dasousa d’Atomic Records. L’artista proposa transportar-se a l’univers del desamor amb una vivència tan personal com és la d’una ruptura. La cançó conta com sobreposar-se i no deixar-se abatre per l’estat d’ànim al qual et pot portar el trencament d’una relació amorosa.“Tot i que per la temàtica es podria pensar que és una cançó trista, la cançó té un missatge esperançador, els sons són alegres i és un tema molt ballable. Per a mi és una forma de recordar que ningú mor per amor, encara que quan et trenquen el cor penses que si”, afirma la cantant. 

Colomet, amb els recents llançaments Massa Benimaclet, Dxvida i Per tu, ha captat l’atenció entre el públic més jove i treballa amb l’expectativa de consolidar-se com una de les cantants referents al panorama musical valencià. “El meu somni era  entrar a un local una nit de festa i poder perrear en valencià. Ara la gent balla i canta  les meues cançons, i les ha fet seues. Les escolta a casa, al cotxe, de festa...” conta l’artista. Amb aquest nou single, la cantant repeteix la seua fòrmula amb el seu reggaeton valencià, amb els sons electrònics tan característics i una lletra amb la qual és molt fàcil identificar-se. 

A les portes de la publicació del nou disc, Colomet està preparant la gira de presentació, de la qual ja es coneixen algunes dates rellevants. El proper 11 de març  estarà als concerts de Falles de València acompanyada de Zoo, la Fúmiga i Pupil·les. Més endavant, el 22 d’abril, estarà al concert Horitzó País Valencià en la Plaça de  Bous de València i el dia 1 de juliol compartirà cartell amb La Fúmiga i Miki Núñez als Concerts de Vivers. 

El videoclip porta la signatura del director Omar Hachemi: “per a l'estètica del clip de  vídeo volem plantejar un món colorit. Ja que encara que la temàtica de la cançó és  trista, el ritme és alegre. I el missatge esperançador. D'aquesta manera enfrontem  conceptes contraris a la recerca d'una aura onírica o fins i tot surrealista que encaixe amb el to que estem buscant. Per tant, és un estil força personal el que li hem volgut  donar al videoclip. Amb tirs de càmera fixos i buscant una composició neta. Tractant de donar dinamisme al videoclip a base de zooms i un muntatge ràpid.” Al videoclip també ha treballat el director de fotografia Jesús Ponce i la directora d’art Aurora Canós. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme