GRUPO PLAZA

concert

De Bach a Serrat: l'ensemble Spanish Brass sona a l’Almodí

10/02/2023 - 

VALÈNCIA. De la Cantata “Sheep May Safely Graze” de Johann Sebastian Bach a la cèlebre cançó “Mediterráneo” de Joan Manuel Serrat, l’ensemble Spanish Brass oferirà demà dissabte a l’Almodí, a les 19.30 hores, un repertori molt variat, amb molts estils i gèneres musicals especialment arranjats, que abasta des del barroc fins a l’actualitat. D’esta manera, amb este programa debuta el grup de vent-metall valencià en el cicle Cambra al Palau, que organitza el Palau la Música de València. 

A part de les dos obres abans esmentades, Spanish Brass interpretaran A-Brass-Ada dArnau Bataller, Barandat d’Amparo Edo, Dance Suite de Leonard Bersntein, Prepárense, Tanti Anni Prima i Libertango d’Astor Piazzola, la Suite espanyola d’Isaac Albéniz, la Farruca de “El sombrero de tres picos” de Manuel de Falla i l’intermedi de “La boda de Luís Alonso” de Gerónimo Giménez. Respecte a este programa, el director del Palau, Vicent Ros, ha destacat que este ensemble valencià “aborda les diverses èpoques i estils musicals, emprant una riquesa tímbrica i expressivitat que captiva al públic”.

Amb més de 33 anys en el món de la música de cambra, Spanish Brass està format per les trompetes Carlos Benetó i Juanjo Serna, el trompa Manolo Pérez, el trombó Inda Bonet i el tuba Sergio Finca. Va rebre el 2020 el Premi Nacional de Música en la modalitat d’Interpretació que atorga el Ministeri de Cultura d’Espanya. Ha publicat trenta-un treballs discogràfics i participat en els festivals més importants del món, tocant en la gala dels premis Príncep d’Astúries el 1995 i gravant la música de l’obra “La Fundación” de Buero Vallejo i la banda sonora de la pel·lícula “Descongélate”, de Félix Sabroso.

La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha destacat respecte a este concert que “una de les característiques que estan definint el nostre cicle de cambra és la varietat i la qualitat de les propostes, amb concerts de temàtiques ben definides en uns casos, programes de format clàssic junt amb la combinació d’instruments poc usuals en este gènere musical, o ensembles com és el cas de Spanish Brass, que descobrixen l’oient una altra manera d’interpretar obres molt conegudes de diversos estils i èpoques, arranjades per a instruments de vent”.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme