X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 14 de diciembre y se habla de rolser masymas AYUNTAMIENTO DE VALENCIA Conselleria de Innovación
GRUPO PLAZA

agenda culturplaza

Disseny i humor en la proposta del festival Tercera Setmana en Las Naves

Joan Estrader ofereix jocs de paraules delirants, una ironia aguda i una habilitat innata per a generar situacions còmiques

13/06/2017 - 

VALÈNCIA. Las Naves acull el dijous 15 de juny, a les 19:00 hores, la proposta del festival Tercera Setmana «Un leñador no es un diseñador» de Joan Estrader. Es tracta d'una immersió en el cervell d’una persona que es dedica al disseny a través de delirants jocs de paraules i molta ironia.

El propi Estrader la defineix com «una reflexió sobre l’estètica que ens envolta a partir d’un estudi publicat per la Universitat de Tòquio que assegurava que els gats entenen alguns principis de la Física». En «Un leñador no es un diseñador» Joan Estrader compara el funcionament del cervell d’un gat amb el d’algú dedicat al disseny.

A través de l’humor, ens submergeix en el món de la creativitat i el disseny per a mostrar-nos que la curiositat i la necessitat poden desembocar en objectes creatius, suggeridors, originals, humorístics i senzills. «Un leñador no es un diseñador» no és una obra teatral, ni una conferència, ni un monòleg ni una exposició, encara que té un poc de cadascun d’aquests ingredients. 

Joan Estrader va fundar en 1997 la companyia Pez en Raya amb Cristina Medina. Deu espectacles de creació i producció pròpia amb els quals van recórrer els escenaris de mig món i mostres com el Festival Internacional de Clown de Nova York, el Festival Internacional de Teatre de Xangai, el Festival Internacional de Teatre d’Edimburg o el Festival Internacional de Teatre de l’Absurd de Castelvetro.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email