GRUPO PLAZA

la final el 2 de setembre

Dûrga, la banda valenciana de post-rock que aconsegueix passar a la final de Sona la Dipu

15/05/2017 - 

VALÈNCIA. El grup post-rock Dûrga ha sigut escollit com a banda finalista de Sona la Dipu 2017. Aquesta va ser la primeraactuació a l'Auditori Municipal de Burjassot el passat 13 de maig, dins de la jornada de la Presentació del Festival de les Arts.

Amb la actuació dels que ja són finalistes del certamen, s’obria la Primera Semifinal del Sona la Dipu 2017, que continuava a les 17:00 hores amb el quartet Pronoise, amb un directe de rock, post-punk i electrònica. Ells donaren pas al madrileny Rayden que preparava al públic per a rebre als últims semifinalistes Six to Fix, que van tancar la Semifinal amb un pop-rock d’influència anglosaxona. 

Una vegada tots els semifinalistes van actuar i abans de que La Habitación Roja isquera a l’escenari, el jurat va prendre la decisió i va proclamar a Dûrga com banda guanyadora d’esta Semifinal.  A continuació, La Habitación Roja i Sidonie omplien de pop i rock l’Auditori. Finalment, i després de l’actuació de Sidonie, que presentava el seu últim LP 'El Peor Grupo del Mundo', va ser el torn de Bearoid Dj Set, que va seguir amb una sessió musical amb la qual va finalitzar la Presentació del Festival de les Arts. 

Així és com Dûrga passen directes a la Final del pròxim 2 de setembre a Sueca, amb La Raíz i ZOO. En eixa Final actuaran juntament amb tres bandes semifinalistes més les quals seran escollides a les semifinals del 23 de juliol a Alzira, el 19 d’agost a Xàtiva i 30 d’agost a Bunyol. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas