GRUPO PLAZA

26 de maig

Dûrga presenta el seu nou disc 'De Lira Ire' en un concert a la sala Wah Wah

24/05/2018 - 

VALÈNCIA. Dûrga te prevista la presentació en directe del seu nou LP De Lira Ire en la sala Wah Wah de València, este dissabte a les 22:30 hores. En ell, el grup continua fent de la música la via on donar missatges de contingut social com van fer al seu primer EP. Esta vegada busquen visibilitzar i normalitzar la salut mental, així com desestigmatitzarla. De fet, De Lira Ire és una expressió llatina que significava "desviar-se de la norma".

Dos anys de treball i formació han sigut suficients per a la projecció d'esta banda que al 2016 van publicar el seu EP Venjança i al 2017 van resultar guanyadors del certamen valencià Sona la Dipu, dins d'una proposta que acollia a més de 100 bandes. 

De Lira Ire ha sigut gravat a l'hivern del 2018 als Sadman Studios de Madrid (Toundra, Hamlet, Sober) i els LR Estudios de València (Sho-Hai, Mafalda). La seua presentació arriba a València desprès de que el trio de post-rock haja estat amb una gira nacional al novembre del 2017 així com una internacional a Mèxic i Austin per la seua victòria al Sona la Dipu. 

El pròxim dissabte 26 de maig, la sala Wah Wah de València será el lloc on Dûrga demostrarà perquè són una de les bandes nacionals ja consagrades dins del gènere. Desprès i fins al juliol, continuaran portant la seua música a festivals com el Primavera Pro (Primavera Sound, Barcelona) o el Low Festival de Benidorm entre d'altres. L'obertura de portes del dissabte serà a les 22:30 hores i Dûrga tindrà la companyia per a esta especial ocasió del grup Osezno


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme