GRUPO PLAZA

del 19 al 22 d'octubre

'Eclipsi Total' arriba al Teatre Micalet amb una reflexió sobre la mort

16/10/2023 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull en cartell del 19 al 22 d'octubre a la recent guardonada amb el Premi Max a millor autoria teatral 2023, Eclipsi Total. Amb aquest espectacle la companyia valenciana Pont Flotant torna a enredrar-se en els fils de la memòria per qüestionar-se com gestionem, com reaccionem, com eduquem, com ens preparem davant un fet inevitable i irreversible com és la mort.

La producció, amb autoria d'Àlex Cantó, Joan Collado, Pau Pons i Jesús Muñoz i la interpretació de dos dels creadors, Àlex Cantó i Jesús Muñoz, torna a la ciutat de València, el que suposa “retrobar-nos amb el nostre públic, treballar a la nostra ciutat, a la nostra casa i en aquest cas, a un espai entranyable i necessari com és el Teatre Micalet”, comenta Jesús Múñoz.

Eclipsi Total, creada l'any 2021, parteix d'un exercici escènic que intenta relativitzar la vida. El pas del temps sempre ha estat present en la majoria dels treballs de Pont Flotant. “Ara, un poc més madurs i potser un poc més conscients de la finitud i de la fugacitat de la vida, hem trobat les forces i el valor (per què no dir-ho) per enfrontar-nos a aquest tema, a priori difícil, poc atractiu, complex i ple de tabús, com és la mort”, comparteix l'actor.

A més a més, el Premi Max no ha estat l'únic guardó que ha rebut la peça, la qual compta amb el Premi a millor espectacle de teatre i millor il·luminació de l'any 2022 de l'IVC, el Premi del públic en el Festival Fiot 2022 i el Premi a la contribució teatral als Premis Turia 2022. Segons els autors,  es tracta d'un reconeixement a una obra arriscada, que toca la fibra, compromesa i propera que dona una oportunitat perquè cada espectador faça el seu viatge particular per la seua vida i per la de les persones importants que ja no hi són.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas