GRUPO PLAZA

palau de la música

El Beaux-Arts String Trio interpreta a Beethoven a l’Almodí

10/06/2022 - 

VALÈNCIA. El Beaux-Arts String Trio, format pel violinista Joaquín Palomares, el viola David Fons i el violoncel·lista David Apellániz, es presenten al cicle “Cambra al Palau” que es desenvolupa a l’Almodí, amb dos obres mestres de la producció de cambra de Ludwig van Beethoven, com són el Trio núm. 3 en do menor, op. 9 i el Trio núm. 8 en re major “Serenade”.

El Beaux-Arts String Trio és una agrupació cambrística formada per solistes internacionals. Músics llorejats en concursos nacionals i internacionals, interessats a divulgar una música d’una enorme qualitat i virtuosisme. Han fet actuacions a tot Europa, Amèrica i Àsia, i han participat en festivals prestigiosos com Granada, Santander, Tanglewood, Banf, Evian, Lió, Santorí, Spoleto, Herceg Novi, etc. Els seus integrants han actuat com a solistes amb les principals orquestres espanyoles i estrangeres com l’Orquestra Nacional de Flandes, Nacional de Bèlgica, London Philharmonia, Scala de Milà, etc. En els seus concerts actuen amb instruments italians del segle XVIII: un violí N. Gagliano (1761), una viola C. F. Landolfi (1770) i un violoncel A. Gagliano (1735).

Estes obres són composicions molt importants, però un tant infreqüents en els repertoris de cambra. Per al director del Palau, Vicent Ros, en este concert “podrem escoltar una bona mostra d’eixa producció de corda de Beethoven, que va representar una etapa determinant de cara a la futura creació dels seus sublims quartets de corda”. La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha destacat que este concert “es suma a la intensa i important programació que vàrem gaudir fa dos anys amb motiu del 250 aniversari del naixement de Beethoven”.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme