GRUPO PLAZA

'volem'

El 'cantacançons' Dani Miquel presenta el seu nou treball al Teatre Principal de València

5/12/2022 - 

VALÈNCIA. Dani Miquel publica un nou disc, Volem, "que no decebrà els seus seguidors i serà un gran descobriment per a les famílies que encara no han entrat al món de la màgia musical del cantacançons de l’Alcúdia", segons explica l'editorial Andana en una nota.

Volem és un disc que juga amb l’estima i la tendresa, el ‘voler’; el desig d’aconseguir noves fites, nous coneixements (Volem saber-ho tot); i el desig de creixement personal i de llibertat dels infants (Volem volar).

Dani Miquel ha explicat que aquest nou treball “és el resultat d’anar de poble en poble, d’escola en escola cantant i contant, i escoltant, mirant a la cara a cada xiquet i cada xiqueta i preguntar-nos què volem per omplir-nos de felicitat i alegria?”.

Aquest treball, editat per Andana Editorial, ve embolcallat per un llibre amb una coberta de Manolo Boix. Dissenyat per Joanra Estellés, i on cada cançó va acompanyada amb una il·lustració feta per una tria selecta dels referents del món de la il·lustració: Aitana Bernabé, Irene Bofill, Ada Sinache, Paco Giménez (Premi Nacional d’il·lustració) , Mariapi Miquel, Cristina Duran (Premi Nacional de Cómic), César Barceló, David González, Aitana Carrasco, Estrella Bascuñán, Jordi Albinyana i Pablo Caracol. L’editor d’Andana Editorial, Ricard Peris ha destacat l’acurada edició d’aquest nou treball, “volíem que el llibre fora un objecte preuat que provoque el gust de llegir-lo, mirar-lo i compartir-lo en família com una experiència total".

Un disc marca Dani Miquel que, com sempre en les seues cançons, té una doble lectura. Per una banda la bellesa i el joc per als infants i, per l’altra, la reivindicació i l’humor per als adults.

El treball de Dani Miquel l’ha consolidat com un dels referents de la música familiar en valencià. Els seus tres treballs de Musiqueries (el roig, el verd i el taronja) són tot un referent per al infants valencians que gràcies a aquests llibres-discos han pogut créixer i gaudir de la música valenciana. A més, Dani Miquel també ha publicat els treballs A Nadal un pas de pardal, on va recuperar el costumari musical nadalenc i De por on posa lletra i música a tradicions valencianes dels espantacriatures.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme