GRUPO PLAZA

amb el concert 'Música i camins'

El cantautor Tomàs de los Santos fa un repàs a 10 anys de trajectòria al Teatre Micalet

El concert 'Música i camins' és al Festival Barnasants 2023, el 10 de març de 2023 a les 20:00 hores al Teatre Micalet de València

9/03/2023 - 

VALÈNCIA. El cantautor valencià Tomàs de los Santos presenta un concert antològic al Teatre Micalet dins el Festival Barnasants. Al concert farà un repàs dels seus tres treballs d’estudi: «Dones i dons» (MésdeMil, 2014), «Segona Mà» (MésdeMil, 2017) i «La Rosa als Llavis» (Bureo Músiques, 2021) amb cançons basades en la memòria històrica, en l’amor per la terra, en poesia i en altres temàtiques socials sempre presents en els seus discos. També presentarà la cançó «Si puc», últim llançament del cantautor, basada en un poema de Gabriel Ferrater que ha tingut una bona acollida en xarxes socials. El cantautor valencià s’acompanya de la seua banda: Elsa Tronchoni (actriu i rapsoda), Isabella Làuzara (cordes), Jesús Barranco (guitarres) i Bea Albert (Percussió).

Tomàs de los Santos es farà acompanyar de companyes i companys de l’escena musical com Ona Nua, el grup Tenda, Pau Miquel Soler, Mireia Tortosa, Ivan Brull o Mireia Soriano. Tomàs de los Santos és un músic i compositor. Compta amb tres treballs d’estudi: Dones i dons (premi Ovidi Montllor 2014 al millor disc de cançó en valencià), Segona Mà (premi Ovidi Montllor 2017 a la millor cançó per Balconades) i La Rosa als Llavis (premi Ovidi Montllor 2021 al millor disc de cançó en valencià). Es caracteritza per una obra de temàtica social i amb adaptacions musicals de poesia de diversos autors i autores. Ha rebut el Premi Miquel Martí i Pol 2011 a la millor musicació d’un poema en llengua catalana al Certamen Terra i Cultura.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas