X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 22 de febrero y se habla de puerto de valencia ampliación puerto aumsa maltrato animal
GRUPO PLAZA

reconeixements per un valor de 6.400 euros

El concurs municipal de falles innovadores promourà l'ús de materials sostenibles

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha anunciat l’aprovació demà divendres per part de la Junta de Govern Local de la 23ena edició dels premis a les falles grans i infantils de les comissions falleres de València pel seu caràcter innovador i experimental. 

6/02/2020 - 

VALÈNCIA. La 23ena edició dels premis a les falles grans i infantils de les comissions falleres de València ofereix reconeixements per un valor de 6.400 euros. Formen part del programa de promoció de la festa fallera inclòs al Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament 2020-2022 aprovat ara fa dos mesos.

“Amb esta convocatòria establim majors vies de participació de les comissions falleres als diferents camps creatius i artístics, promovent així un coneixement i una difusió majors de les noves propostes de les falles que, pels seus elements i pel tractament dels temes i els materials, tinguen un concepte innovador i experimental”, ha explicat Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València.

Els guardons es repartiran amb una dotació econòmica de 2.000, 1.400 i 900 euros, respectivament, per als tres premis principals per a les falles grans, que comptaran amb estendard igual que des del 4t fins al 10é premi; per a les falles infantils els tres primers premis repartiran, respectivament, 1.000, 700 i 400 euros, a banda de l’estendard, que també rebran el 4t i el 5é premi.

A banda de la sol·licitud telemàtica, les comissions falleres interessades a participar hauran de presentar un esbós de la falla, un plànol a escala de l’enclavament i una memòria descriptiva del projecte amb les condicions tècniques, materials i pressupost de la falla.

Entre els criteris per valorar les falles innovadores i experimentals hi haurà: el disseny i la creativitat, la qualitat tècnica i artística, la utilització de materials no contaminants i l’ambientació. “La introducció d’estos criteris en els últims anys ha estat definitiva perquè la immensa majoria de les comissions participants aposten per combinar tradició i innovació recuperant materials més sostenibles per a la construcció d’estes falles que cada dia són més habituals”, ha afegit Fuset.

Noticias relacionadas

DIVERSIDAD DESDE LAS FALLAS

Los ninots infantiles, sin pin parental

Por  - 

La exposición del ninot suele ser un botón de muestra de la creatividad fallera, pero también es un test para conocer hacia qué lado de la balanza se posiciona la sociedad y la cultura popular en causas tan candentes como el feminismo, la diversidad sexual o la lucha contra el bullying en las aulas. Hoy, los ninots clamarían casi al unísono contra el pin parental

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email