GRUPO PLAZA

PART DE LA PROGRAMACIÓ DEL TROVAM!

El Festival Auditori Obert! de Castelló desplega el seu cartell musical amb 16 grups i solistes

17/10/2017 - 

VALÈNCIA. La Fira Valenciana de la Música Trovam! acollirà el divendres 10 de novembre, el Festival Auditori Obert! Setze grups i solistes, entre els quals es troben Els Amics de les Arts, Soledad Vélez i Enric Montefusco, mostraran els seus projectes musicals al públic que acudisca a l'Auditori de Castelló.

Els barcelonins Els Amics de les Arts presentaran a la capital de La Plana el seu quart disc, Un estrany poder. També hi actuarà Soledad Vélez, cantant xilena resident a València, que convidarà els assistents a submergir-se en les cançons de Dance and Hunt. A més, Enric Montefusco posarà en escena el folk acústic de lletres punyents del seu debut, Meridiana.


D'altra banda, els intèrprets valencians seran protagonistes del Festival Auditori Obert! Així, Alberto Montero arribarà a Castelló amb una secció de cordes per interpretar temes dels discos Claroscuro, Puerto Príncipe i Arco Mediterráneo. Las Víctimas Civiles recitaran els càntics desenganyats del postfranquisme espanyol i Sokolov exposarà les seues lletres costumistes i sarcàstiques. En canvi, els castellonencs deBigote posaran de llarg el seu segon disc, el recent Telescopia.

També cal destacar la presència en aquesta cita musical de diverses dones. Una d'elles serà Pavvla amb les composicions del seu àlbum de debut, Creatures, un compendi de folk, pop i electrònica. Marion Harper i la seua banda estrenaran a Castelló el disc Hydrangea, on la vocalista lliura un pop de base electrònica dirigit a les pistes. Les notes dels ritmes tradicionals, el pop i el jazz també sonaran gràcies a la veu de Guadi Galego, qui posarà en escena els temes del disc O mundo está parado. Igualment, la castellonenca Nadia Sheikh combinarà indie, rock i pop amb línies vocals que s'apropen al folk i al jazz.

Per últim, Anímic presentarà el seu sisè treball d’estudi, Skin. El duet basc Niña Coyote eta Chico Tornado descarregarà rock. D'altra banda, Mueveloreina incitarà al ball a colp de trap, cúmbia i reggaeton. El mallorquí Marcel Cranc mostrarà la fusió de folk, electrònica i pop de l’àlbum 7  publicat al setembre. Finalment, el duo suís The TWO posarà les notes de blues. El festival forma part de les activitats programades en el marc del Trovam! - Pro Weekend.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme