GRUPO PLAZA

45ª edició del festival

El Festival Ensems convoca la sisena edició del Taller de Creació Sonora

12/05/2023 - 

VALÈNCIA. Ensems, el festival dedicat a les músiques inusuals i l’experimentació sonora, convoca la sisena edició del Taller Ensems de Creació Sonora per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 45a edició del festival, que tindrà lloc a la ciutat de València entre els dies 15 i 24 de setembre de 2023.

El Taller Ensems de Creació Sonora s’adreça principalment a estudiants menors de 35 anys que actualment cursen estudis de grau superior o màsters en composició, o professionals que acrediten haver conclòs la seua formació superior durant els darrers dos anys.

Se seleccionaran un total de 3 alumnes actius, com a màxim, per cadascun dels tallers. Les peces seleccionades es treballaran en dos tallers, un que durà a terme el Trio Feedback i l’altre per una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana; tindran lloc dins de la programació de la 45a edició del Festival Ensems de València. 

La data límit per realitzar la inscripció és el 2 de juny de 2023 (inclòs). Per a participar-hi cal omplir el formulari en línia que es troba en el web del festival, adjuntant una biografia breu, la partitura d’una obra acabada, un enregistrament d’àudio i la realització final de la partitura o fragments a treballar durant el taller.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas