Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

un pilot espacial perdut en una missió suïcida

‘El Gat de Schrödinger’ arriba al Teatre Micalet per enlairar cap a l’absurd

L'obra reflexionarà sobre la lluita entre l'ésser humà i la tecnologia del 3 al 6 de desembre

30/11/2020 - 

VALÈNCIA. La Companyia Marsupial presentarà al Teatre Micalet El Gat de Schrödinger, una comèdia carregada d’humor absurd i ciència-ficció que, del 3 al 6 de desembre, reflexionarà sobre la lluita entre l'ésser humà i la tecnologia.

Aquesta proposta narra les vivències d’un pilot espacial perdut en una missió suïcida. La soledat del cosmos propiciarà diverses situacions i conflictes amb el cíborg que forma part de la nau, “una confrontació entre l'actitud del pensament mecànic de la màquina i el raonament espontani dels humans", tal com explica Miguel Seguí, autor del text.

La peça, creada en residència a la sala Carme Teatre, compta amb un repartiment format pel mateix Seguí, qui es clava a la pell de l’astronauta, i Paco Trenzano, el qual interpreta a un “curiós” visitant.

El Gat de Schrödinger és l'última producció de la Companyia Marsupial, projecte nascut l'any 2004 de la mà de tres estudiants de l’Escola de l’Actor de València, finalista en dues ocasions del Circuit Café Teatre, i creador d’espectacles com No temas al enterrador o La Montaña de Caramelo.

Aquesta peça obrirà la programació del mes de desembre al Teatre Micalet que comptarà amb una nova edició de Xavi Castillo News!, les representacions de Fast Money, una proposta de Francachela Teatre, i la tornada de Nadal a Casa els Cupiello, un clàssic de la Companyia Teatre Micalet que afrontarà enguany la quarta i última temporada sobre els escenaris.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email