GRUPO PLAZA

1 de juliol

El grup de folk Musicants presenta ‘La mar de vides’ al TEM

3/06/2022 - 

VALÈNCIA. El grup Musicants, impulsat pel que fora fundador i membre d’Al Tall, Manolo Miralles, torna de nou als escenaris per a presentar el que és el seu nou treball, La Mar de Vides, que els portarà a visitar diverses localitats valencianes i de la conca mediterrània. Així el primer concert d’aquesta gira, serà el divendres 1 de juliol al Teatre El Musical, ubicat a l’històric barri del Cabanyal-Canyamelar de València.

Aquest segon treball del grup ve impulsat per la magnífica recepció que va tindre el seu àlbum anterior Adsabara, publicat a 2016, pel que van obtindré el premi Ovidi a millor disc de folk. En eixe àlbum ja deixaven clares les seues influències, basades en un so de la mediterrània, composat per la barreja de diversos llenguatges musicals provinents dels països banyats per aquest mar.

Ara amb aquest nou disc es reafirmen en aquesta idea, aprofundint-la si cap, proposant-nos un viatge, amb uns temes que parlen d’allò que succeeix a la nostra mar. Cada cançó ens fa reflexionar sobre les guerres, vides desarrelades però també arrelades a la terra, dones empoderades, emigració, danses i joia per viure, mort i esperança. La proposta de Musicants ens fa passar per Turquia i Grècia, Palestina i els seus habitants oblidats pel món, girant cap a Itàlia, el País Valencià, fins acabar en Almeria. El viatge incorpora la música de tres dones alienes a la mediterrània, però cabdals a l’hora de parlar de la música popular, com són les sud-americanes Alfonsina Storni, Mercedes Sosa i Violeta Parra.

Encara que la publicació de l’àlbum no serà fins al dijous 9 de juny,  hui ja es podrà escoltar un avançament amb l’estrena del videoclip amb la cançó A la una.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme