GRUPO PLAZA

el divendres 22 de septembre

El grup 'Rascanya' porta ritmes de folk al cicle musical 'Estiu a la Bene' 

22/09/2017 - 

VALÈNCIA. El cicle musical Estiu a la Bene arriba a la penúltima setmana de concerts amb l’actuació, aquest divendres, del grup Rascanya. Una orquestra valenciana que interpreta un variat repertori que conviu amb els ritmes de la música folk mediterrània.

Aquest grup, integrat per Vicent Simó, Francesc Sanchis, Vicent Manel Martínez, Pere Ballester i Amparo Navarro, s'integra dintre del moviment europeu de música que aposta per la renovació dels ritmes més tradicionals, amb una especial predilecció pels balls com a element festiu de cohesió social, que tenen com a resultat uns concerts dinàmics i divertits per a tots els seus assistents.

Els rascanyers fan de cada actuació concerts que compten amb la participació del públic des de la primera cançó, independentment del seu nivell de ball, a través de temes i balls tradicionals en parelles, trios o grups.

 

La proposta Estiu a la Bene, impulsada per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, està pensada per oferir al públic de totes les edats una activitat cultural gratuïta les nits dels divendres dels mesos d’estiu, que està comptant amb una ampla acceptació per part del públic assistent.

En aquest sentit, el diputat de Cultura, Xavier Rius, ha incidit en que aquest cicle, "constitueix una proposta cultural i festiva adreçada a tots els públics, que ha tingut una molt bona acollida, la qual esperem que tinga continuïtat amb les propostes de Rascanya i Dómisol sisters".

Els interessats en assistir als concerts només han de disposar de la seua entrada gratuïta. La retirada de localitats tindrà lloc cada setmana de concert, a partir del dimarts, de 10:00 a 20:00 hores, fins al mateix dia del recital o fins a completar l'aforament.


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme