GRUPO PLAZA

20 anys de trajectòria

El grup valencià Sva-ters s'acomiada dels escenaris amb un últim concert gratuït a Alcàsser

18/10/2018 - 

VALÈNCIA. (VP/EP). Sva-ters, considerada una de les formacions pioneres de la música en valencià i nascuda en els anys 90, s'acomiadarà dels escenaris amb un concert a Alcàsser, la seua localitat d'origen. El directe tindrà lloc en el camp de futbol del Plà el pròxim 27 d'octubre a partir de les nou i mitja de la nit i l'entrada serà gratuïta.

La banda d'Alcàsser s'acomiada així "a casa, entre la seua gent i envoltada dels seus amics, que aniran pujant a l'escenari per a col·laborar durant el xou". Artistes de formacions com Rapsodes, Funkiwis, Vòltor, Colla Guirigall, Mediterranean Roots, Tobal Rentero o Jacint Hérnandes formaran part d'aquest espectacle.

Comptaran també per l'ocasió amb una de les bandes referents per a ells i "grans amics", Bajoqueta Rock. A més, obrirà la nit Miquel Gil, acompanyat d'alguns membres d'Sva-ters que han format part de la seua formació durant molts anys.

Per a tancar la festa, DJ Macondo "faràn passar una bona estona als assistents amb una selecció de les millors cançons per l'ocasió", des de l'oficina de producció d'Sva-ters.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme