GRUPO PLAZA

onzé aniversari del festival

El projecte de producció pròpia del Feslloch: Nadal, Sarrià i Ventura en un recital a tres veus

17/05/2017 - 

VALÈNCIA. El festival Feslloch, un aparador de la música cantada en valencià, es celebrarà del 6 al 8 de juliol a Benlloch (Castelló). En el seu onzé aniversari, aquest festival ha organitzat el seu primer espectacle de producció pròpia, 'Feslloch a banda'. Aquesta novetat serà un recital a tres veus protagonitzat per: Josep Nadal, Xavi Sarrià i Feliu Ventura. Tots tres estaran acompanyats per la banda de l'Associació musical Amor a L'Art de Benlloch. 

El projecte ‘Feslloch a banda’ té un altre factor que el fa especial, ja que serà el públic qui triarà el repertori de Nadal, Sarrià i Ventura per al seu directe. Aquest procés participatiu es realitzarà a la pàgina de Facebook del festival, on els participants podran triar dues cançons per cadascun dels tres artistes. 

Un cartell amb pes

En anuncis anteriors l’organització ha confirmat la participació d’algunes de les bandes més en forma de la nostra música, com ZOO, Gener, Smoking Souls, El Diluvi, Candela Roots, Mireia Vives i Borja Penalba, Tomàs de los Santos, Xiromita Trad Project o Pupil·les. També tindrà lloc al escenari del Feslloch l’escena catalana, entre els que trobem Manel, Les Kol·lontai, Roba Estesa, Oques Grasses, Doctor Prats, Pepet i Marieta, Ebri Knight i Animal. 

També està confirmada l’actuació dels bascos Huntza, així com de l’humorista i actor alcoià Xavi Castillo. Tot i això, les confirmacions continuen. Els abonaments per als tres dies de festival tenen actualment un preu de 35€. 

Videoclip promocional i 'Fesclip'

Per a potenciar la difusió de la vigent edició del Feslloch,el festival realitzarà un videoclip de caràcter promocional amb la participació de músics, veïns i veïnes. El vídeo es gravarà a la localitat de la Plana Alta el proper 21 de maig. Estan convocats veïns i veïnes, així com tots aquells que puguen acostar-se a gaudir d’un diumenge diferent a Benlloch. 

En la mateixa línia el festival ha convocat enguany també el concurs 'Fesclip', mitjançant el qual els interessats poden enviar videoclips amb els que il·lustren alguna cançó de qualsevol dels artistes participants en esta edició. Els dos guanyadors rebran cadascú dos abonaments per al festival. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas