GRUPO PLAZA

projecte 'Tria catarroja'

El públic decideix una part de la programació del Teatre Auditori de Catarroja

20/12/2018 - 

VALÈNCIA. Des del Teatre Auditori de Catarroja s'obrin noves vies de participació ciutadana. 'Tria Catarroja' és el resultat d'un projecte on la ciutadania de Catarroja pot triar aquelles propostes que li agradaria veure al teatre. 

Segons informen des de l'organització, la iniciativa 'Tria Catarroja' 2019 ha sigut "tot un èxit de convocatòria", que s'ha traduït en un increment del doble de vots emesos respecte a l'edició de l'any passat. Un total de 2.314 han sigut els vots corresponents a 'Tria Catarroja' 2019.

Una programació per a tots els gustos i un ampli ventall de propostes donen forma a la iniciativa: espectacles familiars, ballet, teatre de companyies valencianes, monòlegs, música, cinema… Cada persona amb el seu vot decideix el que vol veure entre diverses opcions disponibles. 

"El Teatre Auditori de Catarroja ha oferit un catàleg d'espectacles on el públic gaudeix d'una experiència directa en la confecció de la programació". Des de gener de 2018, es configura com un projecte accessible i innovador, amb "personalitat pròpia, potenciant els valors de les arts escèniques i la democràcia participativa". Per això, de les 39 propostes anuals de programació, el públic assistent podrà seleccionar 10 espectacles emetent el seu vot a través del web i en el propi recinte del TAC de Catarroja.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme