GRUPO PLAZA

del 8 al26 de setembre

El Teatre Micalet comença 'a galopar' de la mà d’Atirohecho

7/09/2021 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet arrancarà la temporada 2021-2022 el dimecres 8 de setembre amb A galopar!, l’última producció de la companyia valenciana Atirohecho, que romandrà en cartell fins al 26 de setembre.

Aquesta proposta dirigida per Carla Chillida dibuixa un paral·lelisme entre el moviment dels indignats del 15M i el clima revolucionari anarco-sindicalista de la Segona República per trobar els motius de la lluita antifeixista del poble.

Amb la dramatúrgia de la mateixa Chillida i Rafa Segura, A galopar! significa la celebració del desé aniversari de la companyia de teatre polític, així com l'obertura d’una nova via de creació sota el nom de “les joventuts d’Atirohecho”.

Marc Estrellat, Carmen Asecas, Arantxa Cortés, Maria Covadonga, Francesc Romeu Ferrer, Rubén Cerdà-Bacete i Hu Zhao, formen el repartiment d’aquesta obra en el qual cap dels actors i actrius supera els 26 anys, una aposta d’Atirohecho perquè els més joves puguen presentar-se en el sector i treballar per “fer de la ciutat de València un lloc d’avantguarda de l’art polític”, afirmen des de la companyia.

La Companyia Teatre Micalet torna a Thèkhov

El 29 d’octubre, la Companyia Teatre Micalet estrenarà la seua 35a producció pròpia: Les tres germanes del dramaturg rus Anton Txèkhov, qui ja li va valdre el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2019 en la categoria de millor espectacle per la seua interpretació de El jardí dels cirerers.

Les tres germanes, peça amb la qual la CTM persegueix el seu objectiu de presentar teatre de gran format a la ciutat de València, representa un dels textos més icònics de Txèkhov, una proposta que reflexiona al voltant de la condició humana, els seus somnis i el sentit de viure i trascendir.

Sota la direcció de Joan Peris, el Micalet ha confeccionat un repartiment que reuneix a figures consolidades de l’escena valenciana i a actors i actrius joves amb l’afan d’explorar noves sinergies. Pilar Almeria, Pepa Juan, Laura Romero, Isabel Requena, Laura Sanchis, Enric Juezas, Toni Agustí, Guille Zavala, Bruno Tamarit, Héctor Fuster i Miguel Seguí seran els actors i actrius que donen vida als personatges ideats per Thèkhov.

D’altra banda, la programació de la temporada 2021-2022 manté el compromís de la sala pel teatre en valencià i aposta per reduir el nombre de propostes però allargar els dies de representació de cadascuna. Nadal a casa els Cupiello de la Companyia Teatre Micalet, Els dies mentits, de Flyhard Produccions, Divina Aberració de Cashalda cia, L'home del vol vertical, dels mallorquins La Fornal d'Espectacles, Els Nuvis, d’Adrian Novella i Bullanga Companyia Teatral, així com els shows mensuals de Xavi Castillo o la tornada al mes de gener de Quan les vinyes ploren, de Fum Teatre, seran algunes de les propostes que es podran gaudir enguany a la sala de Guillem de Castro.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas