GRUPO PLAZA

el 14 de maig

El vell llit del riu Túria es converteix en l'escenari per a la dansa professional amb Rocio Molina

12/05/2017 - 

VALÈNCIA. El diumenge 14 de maig, a les 18:30 hores, la coreògrafa i 'bailaora' Rocío Molina actuarà en els Jardins del Palau presentant el seu espectacle 'Impulso'. Aquesta cita suposa la primera vegada que el recinte habilitat al vell llit del riu Túria acull un espectacle de dansa professional.

La proposta artística "Impulso" és d'accés lliure i s'emmarca dins del Festival 10 Sentidos,  relacionat amb el lema "PorMayores". A més, forma part del Palau Obert i Social de l'auditori valencià, perquè com ha explicat la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, "es tracta d'un gran espectacle que ens farà reflexionar sobre la maduresa, la vitalitat i l’experiència que la gent major pot aportar a la nostra societat". 

'Impulso' té com a protagonistes també Gema Caballero, Pablo Martín Caminero i Pablo Martín Jones. És per a la seua creadora, un mode d'investigació previ a la producció d'un nou espectacle. Improvisant en un museu, a la vora d'un riu o del mar, en un parc o en una església, Rocío Molina investiga nous camins desconeguts, nous moviments que sorgixen gràcies a la relació amb el públic renovat. En definitiva, experiments que s'alimenten de l'intercanvi artístic.

Rocío Molina ha desenvolupat un llenguatge propi basat en la tradició reinventada d'un flamenc que respecta les seues essències i s'abraça a les avantguardes. Premi Nacional de Dansa el 2010, és artista associada del Chaillot- Théâtre National de la Danse a París on estrena la seua nova obra al novembre de 2016. També és Premi Max 2015 a la millor coreografia per 'Bosque Ardora' i Premi especial dels Dance National British Awards el 2016. Les seues actuacions són reconegudes per crítica i públic com esdeveniments escènics singulars, amb gran virtuosisme tècnic, investigació formal i la bellesa visual.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas