GRUPO PLAZA

aquest dimecres 31 de maig

El Torneig de Dramatúrgia aplega a Castelló a la recerca dels autors més hàbils

30/05/2023 - 

CASTELLÓ. El Teatre Principal de Castelló acull aquest dimecres 31 de maig, a les 19.00 hores, el segon assalt del Torneig de Dramatúrgia organitzat des de l’Institut Valencià de Cultura, que recorre tot el territori valencià.

Aquest projecte va nàixer dins del prestigiós Festival Temporada Alta de Girona fa 12 anys sota el guiatge del dramaturg Jordi Casanovas, i en 2016 i 2017 el va organitzar a València Creador.es, abans que agafara el relleu l’IVC.

Els dramaturgs valencians que participaran en aquest VII Torneig de Dramatúrgia són Isabel Caballero, Antonio Escámez, Marcos Luis Hernando, Isabel Martí, Tomàs Mestre, Eva Mir, David Sánchez Pacheco i Carmen Valera.

Els autors no coneixeran els actors que representaran el seu text fins dues hores abans de la representació. El públic és qui votarà l’obra guanyadora en cada fase: quarts de final, semifinals i la gran final, que serà el 18 de juny al Teatre Rialto de València. Una activitat emocionant i addictiva, que impulsa l’IVC, en què huit dramaturgues i dramaturgs —dos de Castelló, dos d’Alacant i quatre de València— s’enfrontaran per parelles presentant textos d’uns 30 minuts, llegits per dos actors o actrius professionals en un ring de boxa.

Després d’un primer combat organitzat a Alacant, el segon combat de quarts de final té lloc aquest dimecres 31 de maig, a les 19.00 hores, al Teatre Principal de Castelló. Estarà protagonitzat pels textos d’Antonio Escámez, de malnom ‘la rajoleta d’Onda’, i Marcos Luis Hernando, ‘el intensito de Carabanchel’. L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas