GRUPO PLAZA

Investigació dansa contemporània

L'IVC convoca la selecció de projectes d’investigació en dansa contemporània, arts del moviment i arts en viu

El treball resultant es presentarà en el marc del festival Dansa València 2020

30/05/2019 - 

VALÈNCIA. L’Institut Valencià de Cultura convoca el procés de selecció de dos projectes d’investigació en l’àmbit de la dansa contemporània, les arts del moviment i les arts en viu, que caldrà desenvolupar al llarg d’un màxim de sis mesos, entre novembre de 2019 i abril de 2020. La convocatòria es podrà trobar en el web de l’IVC.

Els projectes es desenvoluparan en l’Espai La Granja, un espai que té com a objectiu convertir-se en un centre especialitzat en la investigació i el desenvolupament de la dansa contemporània i arts del moviment, enteses com un contenidor ampli on caben llenguatges i formats transversals que tenen el cos i el moviment com a epicentre de les anomenades arts en viu.

La convocatòria va adreçada a creadors i creadores que desenvolupen normalment el seu treball en el territori valencià i que vulguen iniciar processos d’investigació, a títol personal o de manera col·laborativa. No va dirigida a propostes de companyies de dansa o d’arts escèniques. 

Amb la finalitat de protegir i valorar el procés d’investigació per damunt de la consecució d’un producte com a única finalitat, l’IVC ofereix a més d’un equip humà còmplice en el procés: l’espai de treball de La Granja de Burjassot; la contractació artística laboral de fins a tres ballarins/intèrprets, que serien els coreògrafs creadors del procés; l’acompanyament tècnic i de producció del procés, en què l’IVC assumiria els costos generats; l’acompanyament en la documentació del procés així com la seua comunicació pública i amb altres centres semblants, per tal d’establir col·laboracions; i la presentació dels projectes, en el format que es considere adequat d’acord amb les característiques de la investigació en el marc del festival Dansa València 2020.

La presentació de les sol·licituds es podrà fer de manera digital entre el 3 de juny i l’1 de juliol i al llarg del mes de juliol es donaran a conéixer els projectes seleccionats.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas