GRUPO PLAZA

nou videoclip del cantant

Estellés i Alabajos sonen al Museu de l'Horta Sud amb el rodatge de la 'Sonata d'Isabel'

10/08/2018 - 

VALÈNCIA. El Museu Comarcal de l’Horta Sud és un dels principals escenaris del nou videoclip que prepara el torrentí Pau Alabajos, junt a tot l’equip tècnic audiovisual. El cantautor, que ret homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés amb un nou disc que musicalitza 12 dels seus poemes, va triar el Museu comarcal perquè, assegura, “per a mi és molt especial, és com una segona casa”.

Amb la idea d’ambientar un dels poemes més especials d’Estellés l’equip tècnic de la producción d’Alabajos va sol·licitar el permís al president de la institució i la Mancomunitat, Carlos Fernández Bielsa per rodar les escenes més íntimes del video. En un any molt especial per a la memòria del poeta valencià, Alabajos recrea així la Sonata d’Isabel dins del disc Ciutat a cau d’orella, primer text d’Estellés en valencià.

Arran d’una fotografia del jove Estellés junt a la seua dona Isabel Lorente -imatge cedida per la pròpia família del poeta de Burjassot- es desenvolupa la trama ambientada en aquell 1948. Així, les escenes principals han estat gravades al dormitori de matrimoni i al corral de la casa que conforma el Museu Comarcal. “L’equip tècnic es va enamorar de l’espai en quant el van veure. Una casa típica de l’Horta tan ben conservada i recreada”, comenta l’autor.

L’estrena del videoclip Sonata d’Isabel de Pau Alabajos està programada per al mes de setembre, coincidint possiblement amb el dia del naixement d’Estellés (4 de setembre).

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme