GRUPO PLAZA

En tornar de Falles, Platz al campus de Burjassot 

Everlasting: rock dur en La Nau

10/03/2022 - 

VALÈNCIA. El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, a través del Servei de Cultura Universitària, ha programat per a divendres, dia 11 de febrer, a les 19 hores, el concert d’Everlastrings. Integrat pel guitarrista Davish G. Álvarez i la cantant i guitarrista Monty Peiró, el seu repertori està format per clàssics del rock dur i heavy metal arreglats en format duo. Aquesta activitat, que s’inscriu dins del cicle Musiques Urbanes i tindrà lloc a la Capella de la Sapiència. 

Monty Peiró ha format part de Sweet  Little Sister, Gran Quivira, Femme Fractal i The Backseats entre altres.  Ha col·laborat amb bandes tan diferents com els suecs Hardcore Superstar, Alfredo Piedrafita de Barricada, Los Chikos del Maíz o Mafalda. També ha sigut corista de Seguridad Social, Neus Ferri, Reina Roja o Ramonets. En actiu des de fa vint anys, sempre ha reivindicat el paper de les dones en el rock i el metall. Actualment, dirigeix la secció Pioneres en el programa musical Territori sonor en la ràdio d’À Punt, en què investiga sobre les dones pioneres en la història de la Comunitat Valenciana.

Davish G. Álvarez és guitarrista i compositor d’Angelus  Apatrida, la banda de metall més internacional de l’escena estatal. Han girat per Europa  i Llatinoamèrica i han tocat en països com el Japó i la Xina. Amb el seu últim disc, l’homònim Angelus Apatrida, van ser número u de vendes a Espanya. Davish és considerat un dels millors guitarristes de metall i és professor de guitarra.

Les entrades per aquest concert s’han exhaurit. 

En tornar de Falles, Platz al campus de Burjassot

El cicle de Musiques Urbanes de la Universitat de València prosseguirà al Campus de Burjassot (Sala Charles Darwin) dimarts que ve 22 de març, a les 20.15 hores, amb el concert del grup valencià Platz. L'activitat s'inscriu en el programa 'Cultura als campus' de la Universitat', a través del que el Servei de Cultura Universitària acosta iniciatives culturals als campus universitaris.

El grup valencià format per Massad Kassab (guitarra/veus), Daniel Biot (bateria), Lucas Calpe (guitarra) i Víctor Fèlix (baix). Han gravat un EP, Todo el mundo tiene sueño. Actualment, estan preparant les composicions per al seu primer LP. La majoria dels integrants no superen els 17 anys per aquesta raó, desborden energia i entusiasme sobre l'escenari, amb temes que "beuen del dramàtic i l'elegantment decadent", segons publicacions com Mondosonoro

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas