GRUPO PLAZA

será retrasmés per À Punt Televisió

Feretes i Cançonetes s'adapta per arribar a les llars valencianes des del Palau de la Música

4/01/2021 - 

VALÈNCIA. El Festival Feretes i Cançonetes del cicle Menut Palau, que tradicionalment es desenvolupa en les diverses sales del Palau de la Música a inicis del mes de gener, enguany serà retransmés demà dimarts dia 5 de gener, a les 18.00 hores, de manera virtual per À Punt Televisió i en el canal YouTube del Palau de la Música. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, que ha recordat que este festival "sempre s’ha caracteritzat per congregar a més de 3.000 persones i per raó de la impossibilitat d’oferir-ho en el seu format original a causa de la pandèmia, volíem que una selecció d’este esdeveniment multicultural fora retransmés per la televisió pública valenciana, i poguera ser gaudit a les llars valencianes gràcies al conveni que hem firmat amb À Punt Mèdia".    

Esta retransmissió està inclosa dins de la programació especial que À Punt televisió dedica a esperar la nit dels Reis d’Orient, en el marc del conveni entre les dos institucions abans esmentat que entre altres també inclou la col·laboració entre el Palau i La Colla d’À Punt, sempre amb l’objectiu d’ajudar a introduir els xiquets i xiquetes en la cultura musical, literària i popular autòctona i a gaudir des de casa de música i tallers compartits amb pares i mares.

D’aproximadament una hora de durada, el programa compta amb el material didàctic, continguts i seleccions de Cercavila Cultura de Carrer, així com la realització, peça audiovisual i gràfica del Palau de la Música. Es podrà veure actuacions de Dani Miquel i la Colla Feretes, Ramonets i Bíters, així com teatre i contacontes breu d’Aitana Bueno de Rocambolesc Teatre, tres tallers didàctics d'il·lustració, cuina i instruments musicals amb material de reciclatge.

El director del Palau, Vicent Ros, ha volgut destacar el caràcter didàctic d’esta iniciativa, ja que "les famílies i també professores i professors interessats d’Infantil i Primer Cicle de Primària, tindran més endavant a la seua disposició un PDF en línia amb materials per a descarregar,  il·lustracions, i altres materials per a aprendre jugant i creant".

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme