Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

El fons solidari Som Alzira ampliarà les beques de menjador durant el mesos de juliol i agost

600 xiquets i xiquetes rebran una targeta amb 50 euros mensuals

11/06/2020 - 

VALÈNCIA. Una de les primeres accions que es portarà a terme amb el fons solidari Som Alzira, serà el repartiment de targetes d'alimentació infantil, segons ha anunciat la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alzira.

Amb aquesta mesura, 600 xiquets i xiquetes podran continuar amb la beca de menjador de la Conselleria que acaba aquest mes de juny. Així, els menors que estaven rebent la beca menjador durant l'estat d'alarma, tindran una ajuda per adquirir aliments i productes de primera necessitat durant els mesos de juliol i agost. Es tracta de beneficiaris del 100% de la beca de Generalitat i d'aquells que la tenen complementada per l'Ajuntament.

L'Ajuntament d'Alzira té prevista una inversió de 60.000 euros per fer targetes mensuals de 50 € per a cada xiquet i xiqueta. "Amb les aportacions al fons solidari Som Alzira s'està col·laborant en l'alimentació dels i les menors de la ciutat que podran adquirir productes bàsics en els supermercats de la Cooperativa Consum. El sistema és molt semblant al que es feia amb la Conselleria d'Educació els passats mesos", han explicat des del consistori. L’Ajuntament codificarà els beneficiaris i amb aquest codi numèric la persona beneficiària arreplegarà la targeta al mateix supermercat i pagarà com qualsevol altra persona amb una targeta.

Per participar en el programa les famílies hauran de signar un compromís amb Serveis Socials, qui revisarà que la despesa es correspon amb els productes de primera necessitat i aptes per a menors. "Des de Serveis Socials hem estudiat les necessitats de la ciutadania i hem decidit donar continuïtat a aquesta beca de menjador per a poder estar al costat de les famílies. Es tracta d'un sistema transparent que dóna seguretat i confiança", assegura la regidora de Serveis Socials, Marina Mir. Aquest fons solidari ha recaptat, de moment, al voltant de 30.000 euros.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email