GRUPO PLAZA

dansa experimental

'Fucking stage' de Santiago Ribelles: el diàleg entre obra i públic que fuig de convecionalismes 

4/12/2018 - 

VALÈNCIA. (VP/EP). La Mutant posarà en escena dissabte que ve 'Fucking stage', una proposta del coreògraf i director escènic Santiago Ribelles que indaga en els convencionalismes del teatre i la dansa, i en la relació entre la peça artística que es representa i l'espectador que la contempla.

La manera d'interpretar (o de llegir) el que hi ha sobre l'escenari és la idea general que presideix aquest espectacle de dansa que cerca "la complicitat amb el públic i li convida a plantejar-se qüestions que van des de les etiquetes teatrals fins a la possibilitat de fugir de les cultures establides i crear unes noves".

Per a açò, l'obra interactua amb els espectadors a través de diferents missatges escrits en una pantalla, recorrent a llocs comuns en els discursos sobre dansa, teatre, art o política, explica la sala a través d'un comunicat.

Llicenciat en Art Dramàtic per la ESAD i format en dansa entre València, Brussel·les i Arnhem (Holanda), Santiago Ribelles ha compaginat els seus treballs de creació en dansa amb col·laboracions en diverses companyies. En 2017 va presentar en Espai Inestable el sol de creació escènica Lapislázuli i va codirigir al costat de Sandra Gómez el muntatge Exhausting Hug, estrenat en la sala Carme Teatre.

Ha realitzat treballs entre dansa i intervencions performatives i també va ser un dels precursors de l'acció proposada conjuntament pel TEM i La Mutant amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, consistent a fer partícips als veïns del districte de Poblats Marítims d'una coreografia multitudinària.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme