GRUPO PLAZA

el seu nou disc té previst veure la llum enguany

Gem tanca el seu procés d'experimentació sonora amb 'Estic ací'

13/01/2023 - 

VALÈNCIA. Gem presenta el seu nou senzill, Estic ací, una cançó que parla de l’acompanyament, el suport i la necessitat d’estar al costat de les persones estimades i fer-los-ho saber. La personal veu de la cantautora transporta, amb Estic ací, a un món sonor evocador i suau on els tints de dream pop creen una atmosfera onírica, esperançadora. Amb aquesta cançò Gem tanca l’etapa d’experimentacions sonores que ha portat a terme durant l’últim any i enceta la preparació d’un nou disc, que té previst veure la llum enguany.

Estic ací té un missatge molt senzill, però que per mi és important i necessari, i ens parla d’estar al costat dels nostres, d’empatia i recolzament. En moltes ocasions les persones sols necessitem ser escoltades, saber que hi ha algú al nostre costat. No sempre és necessari fer grans coses o salvar ningú, només estar presents i dir estic ací. Com diu la cançó, no puc aturar la tempesta, sols puc agafar-te de la mà”, explica la cantautora de Benigànim Gemma Vañó, Gem, al voltant d’aquest nou llançament.

Una vegada més, Gem s’envolta dels seus músics habituals i en aquest nou senzill l’acompanyen les guitarres de Toni Carrillo. Estic ací ha estat enregistrada als estudis Malamute de Xirivella amb producció, gravació i mescla de Tono Hurtado i masterització d’Ultramarino. El llançament d’aquest single s’acompanya d’un video dirigit per Raquel Pla, que ha comptat amb Cristobal López Gil com ajudant de direcció, l’actriu Sandra Calatayud, Run Xin Zhou al maquillatge i estilisme, Eder Larrondo al grafisme i Cristina Grimaltos com a correctora lingüística.

Gem

Gem és el nom artístic de Gema Vañó Guarner, cantautora valenciana de Benigànim (la Vall d’Albaida). Després de publicar al 2016 una primera maqueta autoeditada, al 2017 va presentar Dents de lleó, un disc amb onze cançons que parlen d’amor, desig, emocions i refugis i on n’era l’autora de les lletres (excepte Alepo, adaptació d’una poesia d’Enric Bono) i també en componia la música. Dents de lleó va estar nominat als Premis Ovidi com a millor disc de pop. Al 2019, Gem va presentar Satèl.lits (Primavera d’Hivern), una mirada crítica i alhora positiva d’una societat que orbita al voltant de la tecnologia. Ona electromagnètica, un dels temes de Satèl.lits, va ser finalista en la categoria de millor cançó en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme